Opinie o sklepie
Części samochodowe - superparts.pl
Opinie o sklepie
  • Ilość gwiazdek

Opinie o sklepie

+ Nowa opinia :

Ocena produktu 1/5
Ocena produktu 2/5
Ocena produktu 3/5
Ocena produktu 4/5
Ocena produktu 5/5

Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 2017-09-24 10:44:02
Kupuję w tym sklepie już dłuższy czas, około dwa lata, mogę polecić sprzedawcę z pełną odpowiedzialnością. Dobre ceny, szybka wysyłka, dobra komunikacja ze sprzedającym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 2017-09-22 12:14:24
Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Lucky Lucek
  • Data napisania recenzji: 2017-09-22 08:49:02
Szybko sprawnie i bez problemów Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 2017-09-20 20:32:50
Wszystko super. Szybka dostawa.. Na pewno będę jeszcze korzystał z tego sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Wojak
  • Data napisania recenzji: 2017-09-20 11:29:12
Towar OK, profesjonalny sprzedawca. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Kamil W.
  • Data napisania recenzji: 2017-09-19 19:39:20
Towar wysokiej jakości w bardzo dobrej cenie, szybka wysyłka, polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Przemoo
  • Data napisania recenzji: 2017-09-19 08:56:17
Szybko, łatwo i przyjemnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mieczysław
  • Data napisania recenzji: 2017-09-19 08:48:32
Wysoka jakość towaru. Szybka dostawa. Polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Robert Nakło
  • Data napisania recenzji: 2017-09-15 08:54:57
Szybko sprawnie w 100% profesjonalnie... W każdej potrzebie wiem gdzie najpierw szukać :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Wrobel_On
  • Data napisania recenzji: 2017-09-14 22:02:24
Jestem zadowolony z zakupów. Szybka wysyłka części wedle opisu wszystko jak należy. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: ADAM
  • Data napisania recenzji: 2017-09-14 21:40:57
Polecam ,Wielki Pozytyw!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Piotr Tarnowski
  • Data napisania recenzji: 2017-09-14 11:13:48
Bardzo profesjonalne podejście do transakcji. Bardzo dobry i miły kontakt! Gorąco polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 2017-09-14 09:49:38
zdecydowanie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Tomek Z
  • Data napisania recenzji: 2017-09-12 10:52:29
Super kontakt szybka wysyłka polecam w 100%!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Artur Świerczek
  • Data napisania recenzji: 2017-09-12 10:41:01
wszystko szybko i bez problemu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Rafał Woźnicki
  • Data napisania recenzji: 2017-09-10 20:06:27
Wszystko zgodne z opisem, szybka wysylka. Polecam sklep zdecydowanie. Jak ktoś nie wie czy część będzie pasować to można sprawdzić jak ja wszystko na czacie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 2017-09-10 09:22:39
Na drugi dzień po zakupie element na swoim miejscu w aucie .Obsługa,informacja,dostwa na 5+
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Krzysztof Wolan
  • Data napisania recenzji: 2017-09-08 16:12:24
Bardzo szybka dostawa. Pełen profesjonalizm.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Dariusz Sitarz
  • Data napisania recenzji: 2017-09-08 10:34:02
Wszystko ok!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Artur Mka
  • Data napisania recenzji: 2017-09-06 12:31:12
obsługa - towar , wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Krzysztof Kornik
  • Data napisania recenzji: 2017-09-04 16:27:04
Szybko i sprawnie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Walker
  • Data napisania recenzji: 2017-09-04 09:02:24
Transakcja szybka, sprawna i bezproblemowa. Polecam jak najbardziej w 100% !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Maciej Wojnar
  • Data napisania recenzji: 2017-08-31 13:09:49
Modelowa transakcja. Doskonały kontakt. Szybko i bezproblemowo. Szczerze polecam !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Witold
  • Data napisania recenzji: 2017-08-31 11:45:28
Wszystko w najlepszym porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Biostank
  • Data napisania recenzji: 2017-08-31 09:15:09
solidna firma dobry produkt zgodny z opisem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Jan Magoń
  • Data napisania recenzji: 2017-08-30 18:29:58
Super sklep powiadomił mnie w ciągu 30 min o braku towaru i o możliwości zamiany na inny jeśli mi się śpieszy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Edward
  • Data napisania recenzji: 2017-08-29 21:29:16
Szybko i tanio polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł Bryz
  • Data napisania recenzji: 2017-08-29 13:01:03
Super szybka i bezpieczna transakcja polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 2017-08-28 13:25:48
Sprawny kontakt z konsultantem online. Ekspresowa, można powiedzieć przesyłka inpost. Towar zgodny z zamówieniem. Czego chcieć więcej :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 2017-08-28 11:22:46
Z wielką przyjemnością i z pełna odpowiedzialnością polecam ten sklep. Świetna komunikacja, profesjonalne podejście do transakcji, błyskawiczna przesyłka, to tylko niektóre z zalet tego sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: anna czubaja
  • Data napisania recenzji: 2017-08-28 08:50:56
Wszystko w jak najlepszym porządku. Serdecznie polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Zbigniew Grochowicz
  • Data napisania recenzji: 2017-08-25 19:20:34
Transakcja bardzo szybka i sprawna. Towar bardzo super. POLECAM BARDZO BARDZO !!!!!!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 2017-08-25 12:44:02
Towar bardzo dobrze zapakowany, szybka realizacja i wzorowa obsługa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Szmaragd
  • Data napisania recenzji: 2017-08-25 08:52:14
Z czystym sumieniem polecam, dobra cena zgodna z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 2017-08-24 13:16:21
Sklep godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 2017-08-24 12:08:13
szybko, sprawnie i solidnie Tak jakby kazdy sobie życzył
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Markus
  • Data napisania recenzji: 2017-08-23 18:37:32
Polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: diabolo
  • Data napisania recenzji: 2017-08-23 09:05:42
Wszystko sprawnie i poprawnie ;) Towar godny i już zamontowany :) Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Homer
  • Data napisania recenzji: 2017-08-22 16:20:35
Super polecam szczególnie szybko sprawnie bardzo dobry kontakt wszystko jak powinno u profesjonalistów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: józef
  • Data napisania recenzji: 2017-08-22 10:08:33
szybko,solidnie ,polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 2017-08-19 11:50:51
Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 2017-08-18 15:22:49
super sprzedawca wszystko szybko sprawnie 100 procent zaufania
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Misiek
  • Data napisania recenzji: 2017-08-18 10:22:41
Szybko Miło Konkretna obsługa, mają pojęcie co mają w sklepie i znają się na rzeczy :) Pozytyw w 100 %
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Piotrek7095
  • Data napisania recenzji: 2017-08-18 09:15:02
Szybko , sprawnie i solidnie. POLECAM !!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Zbych
  • Data napisania recenzji: 2017-08-17 09:21:52
Sklep na 5+ :D Towar warty swojej ceny POLECAM !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: senior
  • Data napisania recenzji: 2017-08-16 20:45:18
Szybko, tanio i sprawnie. Polecam w 100 %.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Jarek JLC
  • Data napisania recenzji: 2017-08-16 10:52:44
Super, szybko, tanio, konkretnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Krzysiek0396
  • Data napisania recenzji: 2017-08-14 09:52:09
Sklep godny polecenia, wysyłka szybka, towar jak w opisie, dobrze zapakowany. POLECAM !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Loony
  • Data napisania recenzji: 2017-08-13 11:41:41
Polecam jak najbardziej. Szybko i sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Konar Płonie
  • Data napisania recenzji: 2017-08-11 14:04:29
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam i pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mariusz D22
  • Data napisania recenzji: 2017-08-10 09:15:48
Zdecydowanie polecam sklep superparts, szybka wysyłka oraz profesjonalne podejście do transakcji powodują, że interesy z tym sklepem to czysta przyjemność. Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Leon6712
  • Data napisania recenzji: 2017-08-09 15:59:56
Jak zawsze na wysokim poziomie . Gorąco polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mateusz Otto
  • Data napisania recenzji: 2017-08-09 09:17:57
Rzetelnie, profesjonalnie, szybko!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 2017-08-06 14:03:40
Zdecydowanie polecam za jakość towaru i czas realizacji (paczkomaty).
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Bartłomiej Nycz
  • Data napisania recenzji: 2017-08-04 15:04:08
100% Polecam doskonały kontakt szybka i sprawna wysyłka. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 2017-08-04 07:56:22
Szybko towar zgodny z opisem, dobry kontakt.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 2017-08-03 10:59:08
Dobry kontakt i szybka wysyłka. Transakcja przebiegła jak najbardziej pomyślnie. Gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Łukasz Borowiak
  • Data napisania recenzji: 2017-08-03 09:23:22
Sprawnie szybko bezproblemowo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Damian Cz.
  • Data napisania recenzji: 2017-08-02 12:14:55
Wszystko w najlepszym porzadku. Szybka dostawa i testujemy czesci w sprzęcie :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: artur
  • Data napisania recenzji: 2017-08-01 17:54:16
towar zgodny z opisem.POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: M. Matuszewski
  • Data napisania recenzji: 2017-08-01 12:08:38
Wszystko w najlepszy porządku. Szybka wysyłka. Polecam zdecydowanie ten sklep!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: włodek
  • Data napisania recenzji: 2017-07-31 16:38:38
Sprawnie i szybko.Wszystko zgodne z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Krzysztof Bed
  • Data napisania recenzji: 2017-07-31 13:24:42
Szybkie i pewne zakupy. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 2017-07-26 16:59:49
5
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: dariusz19621
  • Data napisania recenzji: 2017-07-21 16:53:55
Szybko,sprawnie,bezproblemowo!Gorąco polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 2017-07-14 10:14:45
Nie mam zastrzeżeń, jak powiedzieli tak zrobili :-) Z pewnością jeszcze nie raz zrobię tu zakupy. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Maciek
  • Data napisania recenzji: 2017-07-14 09:48:43
Zdecydowanie polecam. Szybka wysyłka i tower 100% zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Maciek S.
  • Data napisania recenzji: 2017-07-14 08:35:54
Solidna firma. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: MTK-M1
  • Data napisania recenzji: 2017-07-12 19:50:56
POLECAM!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Pan Kamil S.
  • Data napisania recenzji: 2017-07-12 16:18:31
Wszystko ok. Wpłaciłem kasę bardzo szybko dostałem przedmioty takie jak kupiłem. Miła obsługa online.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Dariusz PK
  • Data napisania recenzji: 2017-07-09 10:21:54
Produkt zgodny z opisem ekspresowa przesyłka, 29 godz. od kupienia do odbioru. Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: marek
  • Data napisania recenzji: 2017-07-07 21:43:28
Pomocni konsultanci on-line, zawsze fachowo doradzą, sprawdzą ewentualne zamienniki i pomogą dokonać wyboru. Do tego szybkość wysyłki + rabaty i od niedawno możliwość zbierania punktów. Wszystko na duży plus, i oby tak cały czas
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Ilonka1990
  • Data napisania recenzji: 2017-07-07 13:36:28
SZYBKO, SPRAWNIE , BEZ PROBLEMÓW. POLECAM SPRZEDAJĄCEGO
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: ampraszka
  • Data napisania recenzji: 2017-07-07 12:36:39
Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka inpost. Towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: olla790506
  • Data napisania recenzji: 2017-07-06 11:24:37
Super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: kafu4
  • Data napisania recenzji: 2017-07-05 15:55:26
Wszystko zgodne z opisem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: ago_mat
  • Data napisania recenzji: 2017-07-04 22:15:17
Szybka wysyłka wszystko zgodne z opisem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: BEZEDEk
  • Data napisania recenzji: 2017-07-04 14:23:33
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: dolbi72
  • Data napisania recenzji: 2017-07-03 19:55:06
Szybko,sprawnie. Polecam sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Michal
  • Data napisania recenzji: 2017-06-28 23:13:50
Wszystko ok szybka wysylka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 2017-06-28 20:48:01
Super konkurencyjne ceny. Czytelna strona- wszystko robię intuicyjnie. Firma godna polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 2017-06-28 16:37:34
Zawsze szybkie i bezproblemowe zakupy. Polecam:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: corba31
  • Data napisania recenzji: 2017-06-27 18:23:21
Szybko, wsio OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: czorny-ap
  • Data napisania recenzji: 2017-06-21 17:23:12
Sprawnie - solidnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Radek
  • Data napisania recenzji: 2017-06-19 02:09:13
Wszystko ok ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Grześ725
  • Data napisania recenzji: 2017-06-17 09:07:49
WSZYSTKO OK, GORĄCO POLECAM.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: majakus1986
  • Data napisania recenzji: 2017-06-17 06:11:49
Super ceny i obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Darek
  • Data napisania recenzji: 2017-06-14 07:10:45
Bardzo dobry kontakt i profesjonalna obsługa w dobraniu części. Szybka wysyłka. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Oleksandr
  • Data napisania recenzji: 2017-06-09 20:08:43
5
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: waldek
  • Data napisania recenzji: 2017-06-04 10:00:31
Zakup poprzedzony kontaktem telefonicznym i mailowym ze sprzedawcą. Fachowe doradztwo, szybka dostawa, sklep godny poleceni.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 2017-05-31 15:54:34
Fachowa obsługa, błyskawiczny czas realizacji oraz najwyższej jakości części w przystępnej cenie. Gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 2017-05-31 12:40:59
Pomocni konsultanci on-line, zawsze fachowo doradzą, sprawdzą ewentualne zamienniki i pomogą dokonać wyboru. Do tego szybkość wysyłki + rabaty i od niedawno możliwość zbierania punktów. Wszystko na duży plus, i oby tak cały czas :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Emil
  • Data napisania recenzji: 2017-05-31 00:13:40
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 2017-05-22 18:49:49
Zakupiony rozrząd działa tak jak powinien, pasuje. Jestem zadowolony. Zasłużone 5.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Alex44pl
  • Data napisania recenzji: 2017-05-17 12:59:14
Bardzo pomocny konsultant online ! Naprawdę jestem pod wrażeniem. Szybkość wysyłki także na ogromny plus.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł Z.
  • Data napisania recenzji: 2017-04-13 10:19:41
Zdecydowanie polecam ten sklep! Fachowa pomoc i niezłe ceny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii:
  • Data napisania recenzji: 2017-04-12 14:09:33
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 2017-04-12 09:15:16
Świetna obłsuga
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Zawartość koszyka

Brak produktów

0,00 zł SUMA

Realizuj zamówienie

Szukaj

Menu