Opinie o sklepie Opinie o sklepie superparts.pl

Opinie o sklepie

+ Nowa opinia :

Ocena produktu 1/5
Ocena produktu 2/5
Ocena produktu 3/5
Ocena produktu 4/5
Ocena produktu 5/5

Ocena1,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 2017-11-23 10:28:18
Kupiłem serwo TRW do BMW PSA920 Serwo było wystawione na sprzedajemy.pl za 505zł po telefonie okazało się oczywiście ,że serwa nie ma ale jest za 620zł na stronie super parts. Na zdjęciu serwo aluminiowe, w opisie producent TRW. Po zakupie otwieram pudełko które już było otwierane i widzę serwo LUCAS naklejka z serwa zerwana SERWO JEST STALOWE NIE ALUMINIOWE !!!!! Po telefonie sprzedawca mówi mi że mogę odesłać na swój koszt SZCZYT BEZCZELNOŚCI I CWANIACTWA. To nie jest towar który kupiłem tylko inny to jest niezgodność przedmiotu z umową i tyle. Sprzedawca wmawia mi że lucas i trw to to samo jednak aluminium i stal to nie to samo. Mówi że nie zaglądał do pudełka czyli nawet nie wie co wysyła??? szkoda że g... tam nie włożyli. Na paragonie napisane serwo LUC a nie TRW. Co za szczyt oszustwa. Auto stoi niesprawne a cymbał robi ludzi w konia i mówi że mogę odesłać ale na własny koszt. To tak jakbyś kupił siemens a przyszło bosch no bo to to samo (prawie to samo) Maksymalny negatyw dla cwaniaka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: zbigniew
  • Data napisania recenzji: 2017-11-22 16:03:02
Serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Tomek
  • Data napisania recenzji: 2017-11-22 14:58:17
"Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam."
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 2017-11-22 14:34:35
Polecam. solidny sprzedawca. Dostawa bardzo szybka. Nawet przy pomyłce w zamówieniu sprzedawca wymienił część na poprawną
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena4,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Przemek
  • Data napisania recenzji: 2017-11-22 11:49:40
Wszystko w porządku. Minusem jest jedynie brak możliwości wymiany części na fakturę. W innych sklepach wystawiają korektę faktury i nie ma problemu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Beata Bowe
  • Data napisania recenzji: 2017-11-22 09:15:38
Wszystko ok, bardzo szybki i sprawnie. Polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: marian dalecki
  • Data napisania recenzji: 2017-11-20 20:18:29
Mało spotyka się takie firmy Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 2017-11-20 18:07:09
Przesyłka solidnie zabezpieczona. Szybka wysyłka. Znakomity kontakt. Oczywiście polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Wojtek
  • Data napisania recenzji: 2017-11-20 09:45:16
wyszło tanio, pompa wody pasuje
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Bob
  • Data napisania recenzji: 2017-11-20 09:17:23
Szybko, sprawnie i bez problemów. Zdecydowanie polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 2017-11-18 17:04:01
Dobre doradztwo techniczne i szybka wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Krzychu
  • Data napisania recenzji: 2017-11-17 16:45:39
Wszystko OK!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 2017-11-17 14:51:56
Zawsze sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: jurek
  • Data napisania recenzji: 2017-11-17 13:25:49
polecam zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 2017-11-17 12:07:47
Udane zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: ZBIGNIEW
  • Data napisania recenzji: 2017-11-17 11:12:04
Super sprawnie i szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Anuśka
  • Data napisania recenzji: 2017-11-17 09:26:44
Towar wysokiej jakości, szybka wysyłka Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 2017-11-13 22:08:43
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Józef F
  • Data napisania recenzji: 2017-11-13 18:41:51
Szybko i sprawnie.Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 2017-11-13 15:14:49
Dobry sklep konkurencyjne ceny. W porównaniu do iParts czy UCANDO jest dużo lepiej i taniej po 2 dniach mam części na warsztacie zasłużone 5 gwiazdek
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Bartosz
  • Data napisania recenzji: 2017-11-13 11:05:33
Polecam. 100% profesjonalizmu !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Grisza
  • Data napisania recenzji: 2017-11-13 10:26:09
Superowy sprzedawca. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Arek
  • Data napisania recenzji: 2017-11-10 12:46:27
Dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam serdecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: bogdan sogorski
  • Data napisania recenzji: 2017-11-10 08:59:22
Zajebisty kontakt,termin ,oraz cena!Słowem zajebisty sklep!Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Kowal
  • Data napisania recenzji: 2017-11-09 08:51:56
Bez zastrzeżeń
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Krzysztof Jasiński
  • Data napisania recenzji: 2017-11-08 10:09:16
Polecam. Wszystko jak w opisie. Transakcja wzorowa. Szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 2017-11-06 13:10:18
Polecam, szybko sprawnie jesteś informowany na bieżąco co się dzieje z przesyłką. Na pewno skorzystam ponownie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Tomuś
  • Data napisania recenzji: 2017-11-06 09:06:01
WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU. POLECAM!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Karol
  • Data napisania recenzji: 2017-11-03 16:02:38
Po rozmowie telefonicznej z konsultantem udało się ustalić odpowiednią część z pomocą numeru VIN. Błyskawiczna realizacja zamówienia co tu dużo mówić - polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 2017-11-03 11:25:35
Wielki plus za możliwość rozmowy z konsultantem online na stronie - błyskawicznie można uzyskać odpowiedzi na budzące wątpliwości pytania. Wysyłka szybko i bez pomyłek. Cena konkurencyjna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Łukasz Piet.
  • Data napisania recenzji: 2017-11-02 09:46:35
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, bieżące informacje na temat statusu zamówienia. Jestem zadowolony :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 2017-10-30 09:41:09
Towar w 100% zgodny z autem. Szybka wysyłka! Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mateusz Wojtusiak
  • Data napisania recenzji: 2017-10-30 08:53:36
Gorąco polecam ,szybko i sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Lukasz
  • Data napisania recenzji: 2017-10-27 10:56:31
Części w atrakcyjnych cenach plus szybka wysylka. Bez wahania polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 2017-10-26 23:07:44
Bardzo szybka realizacja zamowienia towar na 2 dzien na miejscu bardzo polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Piotr N.
  • Data napisania recenzji: 2017-10-26 07:42:09
Kolejny raz najwyższa ocena. Nawet przesyłki do paczkomaty są na drugi dzień od zamówienia. Zdecydowanie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: wojtas
  • Data napisania recenzji: 2017-10-25 22:35:30
git malina
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Valdi
  • Data napisania recenzji: 2017-10-25 17:17:34
Pozytywnie ok polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 2017-10-25 13:51:02
Polecam, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Rafek
  • Data napisania recenzji: 2017-10-25 13:25:21
Polecam ten sklep. Kontakt bardzo dobry. Omyłkowo zamówiłem dwa paski do alternatora ze zwrotem jednej sztuki nie było problemu!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Tomasz Wojtusiak
  • Data napisania recenzji: 2017-10-25 12:14:27
Fachowa obsługa i szybka dostawa. Polecam i życzę miłej dalszej współpracy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Adrian Kacprzyk
  • Data napisania recenzji: 2017-10-25 09:18:11
Wszystko w jak najlepszym porządku, towar w 100% zgodny z opisem katalogu, ekspresowa wysyłka, świetny kontakt - POLECAM !!! Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Jan Kaczmarek
  • Data napisania recenzji: 2017-10-24 20:57:41
pełny profesjonalizm, super! POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Rafał Necel
  • Data napisania recenzji: 2017-10-24 16:52:47
Wszystko 100% profesjonalizmu ;) polecam sklep ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 2017-10-23 20:07:17
Polecam z czystym sumieniem !! Kontakt jak i obsluga na najwyższym poziomie !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Przemo_L
  • Data napisania recenzji: 2017-10-23 09:22:46
100% POZYTYW wszystko ok, dobry kontakt, szybka wysyłka, przedmiot dobrze zapakowany.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 2017-10-19 09:23:32
Rewelacyjny system obsługi zamówienia. Bardzo czytelny i jasny. Błyskawiczna wysyłka. Każdemu polecam takie zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Yulia Ohorodnyk
  • Data napisania recenzji: 2017-10-19 08:30:58
Bardzo szybka wysylka Firma 5+
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 2017-10-18 21:56:19
Bardzo szybko zakończona transakcja z powodzeniem. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 2017-10-18 15:42:34
Wszystko OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Łukasz AZS
  • Data napisania recenzji: 2017-10-18 14:21:08
Wszystko OK. Jak najbardziej polecam ! Bardzo szybka wysyłka !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Jan Cieślak
  • Data napisania recenzji: 2017-10-18 12:15:09
Produkt w pełni zgodny z opisem. Szybka i profesjonalna obsługa. Natychmiastowa wysyłka. Stanowczo POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: pawel xl
  • Data napisania recenzji: 2017-10-18 09:27:09
serdecznie polecam świetny kontakt. duży wybór części dobrej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: G
  • Data napisania recenzji: 2017-10-17 22:25:38
Wszystko ok polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Dariusz Korc
  • Data napisania recenzji: 2017-10-17 19:45:40
Bardzo szybka dostawa towar w 100% zgodny z autem. Gorąco polecam! ! ! !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: JACEK
  • Data napisania recenzji: 2017-10-16 12:04:17
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Ilona
  • Data napisania recenzji: 2017-10-16 11:18:45
Polecam w 100 % , szybka wysyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Radosław Klimczak
  • Data napisania recenzji: 2017-10-16 08:34:07
Wysoka jakość produktu w dobrej cenie. Ekspresowa wysyłka. Bardzo dziękuję. Zachęcam do zakupów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: patryk
  • Data napisania recenzji: 2017-10-13 14:59:40
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Krzysiek
  • Data napisania recenzji: 2017-10-13 12:15:20
Szybka wysyłka towar 100% zadowolenia polecam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 2017-10-13 08:42:38
Dziękuję sprawnie i szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Janina
  • Data napisania recenzji: 2017-10-12 20:04:37
Super, super, super!!!!!! polecam wszystkim, pełny profesjonalizm,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 2017-10-12 17:39:00
Polecam sklep. Błyskawiczna wysyłka. Któreś z kolei zamówienie bez najmniejszych problemów. Niezłe ceny + rabaty.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Kaczyński
  • Data napisania recenzji: 2017-10-12 08:29:50
Wszystko ok. szybka przesyłka. Towar dobrej jakości. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Pszemek
  • Data napisania recenzji: 2017-10-10 10:36:15
Wszystko OK. Transakcja na najwyższym poziomie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: MarekG
  • Data napisania recenzji: 2017-10-09 21:49:17
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 2017-10-06 17:33:33
Super szybka tranzakcja polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 2017-10-06 11:10:28
Wszystko w jak najlepszym porzadku !!!! Sprawna i szybka transakcja !!!! GORACO POLECAM INNYM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 2017-10-06 08:38:50
Wszystko zgodnie z opisem realizacji, szczerze polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Marcin Kuźniar
  • Data napisania recenzji: 2017-10-05 08:25:41
Wszystko w najlepszym porządku. Na pewno jeszcze wrócę. Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 2017-10-04 20:42:23
Super szybka transakcja .wielki pozytyw :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Daniel
  • Data napisania recenzji: 2017-10-04 08:46:18
Szybko i sprawnie, towar jak w opisie. Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena4,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 2017-10-03 15:22:09
Wszystko dobrze. Szybka wysyłka, ale daje 4 gwiazdki, ponieważ brak odpowiedzi na email który napisałem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 2017-10-03 13:08:59
Wszystko OK. Szybka wysyłka, towar OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 2017-10-03 11:47:51
szybko zgodnie z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Tadeusz
  • Data napisania recenzji: 2017-09-29 19:54:38
Szybko,sprawnie,bezproblemowo,polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: matii
  • Data napisania recenzji: 2017-09-28 16:21:52
szybko,zgodnie z opisem-polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 2017-09-27 15:57:39
Transakcja bezproblemowa towar zgodny z opisem szybką przesyłką.gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Robert Rypin
  • Data napisania recenzji: 2017-09-27 08:28:45
100% Profesjonalizm ! Polecam Sklep !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mariusz Zakrzewski
  • Data napisania recenzji: 2017-09-26 09:05:29
Części zgodne z zamówieniem ,super jakość ,szybka wysyłka ,sprzedawca godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Waldemar
  • Data napisania recenzji: 2017-09-25 15:41:28
Szybko, zgodnie z opisem produktu, łożysko koła dobre. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mateusz Lis
  • Data napisania recenzji: 2017-09-25 13:02:46
Wszystko ok, POLECAM!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Piotr Pe
  • Data napisania recenzji: 2017-09-25 09:58:01
Polecam . Szybko pewnie bezpiecznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 2017-09-24 10:44:02
Kupuję w tym sklepie już dłuższy czas, około dwa lata, mogę polecić sprzedawcę z pełną odpowiedzialnością. Dobre ceny, szybka wysyłka, dobra komunikacja ze sprzedającym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 2017-09-22 12:14:24
Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Lucky Lucek
  • Data napisania recenzji: 2017-09-22 08:49:02
Szybko sprawnie i bez problemów Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 2017-09-20 20:32:50
Wszystko super. Szybka dostawa.. Na pewno będę jeszcze korzystał z tego sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Wojak
  • Data napisania recenzji: 2017-09-20 11:29:12
Towar OK, profesjonalny sprzedawca. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Kamil W.
  • Data napisania recenzji: 2017-09-19 19:39:20
Towar wysokiej jakości w bardzo dobrej cenie, szybka wysyłka, polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Przemoo
  • Data napisania recenzji: 2017-09-19 08:56:17
Szybko, łatwo i przyjemnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mieczysław
  • Data napisania recenzji: 2017-09-19 08:48:32
Wysoka jakość towaru. Szybka dostawa. Polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Robert Nakło
  • Data napisania recenzji: 2017-09-15 08:54:57
Szybko sprawnie w 100% profesjonalnie... W każdej potrzebie wiem gdzie najpierw szukać :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Wrobel_On
  • Data napisania recenzji: 2017-09-14 22:02:24
Jestem zadowolony z zakupów. Szybka wysyłka części wedle opisu wszystko jak należy. Polecam w 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: ADAM
  • Data napisania recenzji: 2017-09-14 21:40:57
Polecam ,Wielki Pozytyw!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Piotr Tarnowski
  • Data napisania recenzji: 2017-09-14 11:13:48
Bardzo profesjonalne podejście do transakcji. Bardzo dobry i miły kontakt! Gorąco polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 2017-09-14 09:49:38
zdecydowanie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Tomek Z
  • Data napisania recenzji: 2017-09-12 10:52:29
Super kontakt szybka wysyłka polecam w 100%!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Artur Świerczek
  • Data napisania recenzji: 2017-09-12 10:41:01
wszystko szybko i bez problemu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Rafał Woźnicki
  • Data napisania recenzji: 2017-09-10 20:06:27
Wszystko zgodne z opisem, szybka wysylka. Polecam sklep zdecydowanie. Jak ktoś nie wie czy część będzie pasować to można sprawdzić jak ja wszystko na czacie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 2017-09-10 09:22:39
Na drugi dzień po zakupie element na swoim miejscu w aucie .Obsługa,informacja,dostwa na 5+
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Krzysztof Wolan
  • Data napisania recenzji: 2017-09-08 16:12:24
Bardzo szybka dostawa. Pełen profesjonalizm.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Dariusz Sitarz
  • Data napisania recenzji: 2017-09-08 10:34:02
Wszystko ok!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Artur Mka
  • Data napisania recenzji: 2017-09-06 12:31:12
obsługa - towar , wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Krzysztof Kornik
  • Data napisania recenzji: 2017-09-04 16:27:04
Szybko i sprawnie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Walker
  • Data napisania recenzji: 2017-09-04 09:02:24
Transakcja szybka, sprawna i bezproblemowa. Polecam jak najbardziej w 100% !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Maciej Wojnar
  • Data napisania recenzji: 2017-08-31 13:09:49
Modelowa transakcja. Doskonały kontakt. Szybko i bezproblemowo. Szczerze polecam !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Witold
  • Data napisania recenzji: 2017-08-31 11:45:28
Wszystko w najlepszym porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Biostank
  • Data napisania recenzji: 2017-08-31 09:15:09
solidna firma dobry produkt zgodny z opisem. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Jan Magoń
  • Data napisania recenzji: 2017-08-30 18:29:58
Super sklep powiadomił mnie w ciągu 30 min o braku towaru i o możliwości zamiany na inny jeśli mi się śpieszy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Edward
  • Data napisania recenzji: 2017-08-29 21:29:16
Szybko i tanio polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł Bryz
  • Data napisania recenzji: 2017-08-29 13:01:03
Super szybka i bezpieczna transakcja polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 2017-08-28 13:25:48
Sprawny kontakt z konsultantem online. Ekspresowa, można powiedzieć przesyłka inpost. Towar zgodny z zamówieniem. Czego chcieć więcej :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 2017-08-28 11:22:46
Z wielką przyjemnością i z pełna odpowiedzialnością polecam ten sklep. Świetna komunikacja, profesjonalne podejście do transakcji, błyskawiczna przesyłka, to tylko niektóre z zalet tego sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: anna czubaja
  • Data napisania recenzji: 2017-08-28 08:50:56
Wszystko w jak najlepszym porządku. Serdecznie polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Zbigniew Grochowicz
  • Data napisania recenzji: 2017-08-25 19:20:34
Transakcja bardzo szybka i sprawna. Towar bardzo super. POLECAM BARDZO BARDZO !!!!!!!!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 2017-08-25 12:44:02
Towar bardzo dobrze zapakowany, szybka realizacja i wzorowa obsługa. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Szmaragd
  • Data napisania recenzji: 2017-08-25 08:52:14
Z czystym sumieniem polecam, dobra cena zgodna z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 2017-08-24 13:16:21
Sklep godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 2017-08-24 12:08:13
szybko, sprawnie i solidnie Tak jakby kazdy sobie życzył
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Markus
  • Data napisania recenzji: 2017-08-23 18:37:32
Polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: diabolo
  • Data napisania recenzji: 2017-08-23 09:05:42
Wszystko sprawnie i poprawnie ;) Towar godny i już zamontowany :) Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Homer
  • Data napisania recenzji: 2017-08-22 16:20:35
Super polecam szczególnie szybko sprawnie bardzo dobry kontakt wszystko jak powinno u profesjonalistów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: józef
  • Data napisania recenzji: 2017-08-22 10:08:33
szybko,solidnie ,polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 2017-08-19 11:50:51
Polecam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 2017-08-18 15:22:49
super sprzedawca wszystko szybko sprawnie 100 procent zaufania
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Misiek
  • Data napisania recenzji: 2017-08-18 10:22:41
Szybko Miło Konkretna obsługa, mają pojęcie co mają w sklepie i znają się na rzeczy :) Pozytyw w 100 %
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Piotrek7095
  • Data napisania recenzji: 2017-08-18 09:15:02
Szybko , sprawnie i solidnie. POLECAM !!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Zbych
  • Data napisania recenzji: 2017-08-17 09:21:52
Sklep na 5+ :D Towar warty swojej ceny POLECAM !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: senior
  • Data napisania recenzji: 2017-08-16 20:45:18
Szybko, tanio i sprawnie. Polecam w 100 %.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Jarek JLC
  • Data napisania recenzji: 2017-08-16 10:52:44
Super, szybko, tanio, konkretnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Krzysiek0396
  • Data napisania recenzji: 2017-08-14 09:52:09
Sklep godny polecenia, wysyłka szybka, towar jak w opisie, dobrze zapakowany. POLECAM !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Loony
  • Data napisania recenzji: 2017-08-13 11:41:41
Polecam jak najbardziej. Szybko i sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Konar Płonie
  • Data napisania recenzji: 2017-08-11 14:04:29
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam i pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mariusz D22
  • Data napisania recenzji: 2017-08-10 09:15:48
Zdecydowanie polecam sklep superparts, szybka wysyłka oraz profesjonalne podejście do transakcji powodują, że interesy z tym sklepem to czysta przyjemność. Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Leon6712
  • Data napisania recenzji: 2017-08-09 15:59:56
Jak zawsze na wysokim poziomie . Gorąco polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mateusz Otto
  • Data napisania recenzji: 2017-08-09 09:17:57
Rzetelnie, profesjonalnie, szybko!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 2017-08-06 14:03:40
Zdecydowanie polecam za jakość towaru i czas realizacji (paczkomaty).
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Bartłomiej Nycz
  • Data napisania recenzji: 2017-08-04 15:04:08
100% Polecam doskonały kontakt szybka i sprawna wysyłka. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 2017-08-04 07:56:22
Szybko towar zgodny z opisem, dobry kontakt.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 2017-08-03 10:59:08
Dobry kontakt i szybka wysyłka. Transakcja przebiegła jak najbardziej pomyślnie. Gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Łukasz Borowiak
  • Data napisania recenzji: 2017-08-03 09:23:22
Sprawnie szybko bezproblemowo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Damian Cz.
  • Data napisania recenzji: 2017-08-02 12:14:55
Wszystko w najlepszym porzadku. Szybka dostawa i testujemy czesci w sprzęcie :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: artur
  • Data napisania recenzji: 2017-08-01 17:54:16
towar zgodny z opisem.POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: M. Matuszewski
  • Data napisania recenzji: 2017-08-01 12:08:38
Wszystko w najlepszy porządku. Szybka wysyłka. Polecam zdecydowanie ten sklep!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: włodek
  • Data napisania recenzji: 2017-07-31 16:38:38
Sprawnie i szybko.Wszystko zgodne z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Krzysztof Bed
  • Data napisania recenzji: 2017-07-31 13:24:42
Szybkie i pewne zakupy. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 2017-07-26 16:59:49
5
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: dariusz19621
  • Data napisania recenzji: 2017-07-21 16:53:55
Szybko,sprawnie,bezproblemowo!Gorąco polecam!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 2017-07-14 10:14:45
Nie mam zastrzeżeń, jak powiedzieli tak zrobili :-) Z pewnością jeszcze nie raz zrobię tu zakupy. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Maciek
  • Data napisania recenzji: 2017-07-14 09:48:43
Zdecydowanie polecam. Szybka wysyłka i tower 100% zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Maciek S.
  • Data napisania recenzji: 2017-07-14 08:35:54
Solidna firma. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: MTK-M1
  • Data napisania recenzji: 2017-07-12 19:50:56
POLECAM!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Pan Kamil S.
  • Data napisania recenzji: 2017-07-12 16:18:31
Wszystko ok. Wpłaciłem kasę bardzo szybko dostałem przedmioty takie jak kupiłem. Miła obsługa online.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Dariusz PK
  • Data napisania recenzji: 2017-07-09 10:21:54
Produkt zgodny z opisem ekspresowa przesyłka, 29 godz. od kupienia do odbioru. Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: marek
  • Data napisania recenzji: 2017-07-07 21:43:28
Pomocni konsultanci on-line, zawsze fachowo doradzą, sprawdzą ewentualne zamienniki i pomogą dokonać wyboru. Do tego szybkość wysyłki + rabaty i od niedawno możliwość zbierania punktów. Wszystko na duży plus, i oby tak cały czas
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Ilonka1990
  • Data napisania recenzji: 2017-07-07 13:36:28
SZYBKO, SPRAWNIE , BEZ PROBLEMÓW. POLECAM SPRZEDAJĄCEGO
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: ampraszka
  • Data napisania recenzji: 2017-07-07 12:36:39
Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka inpost. Towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: olla790506
  • Data napisania recenzji: 2017-07-06 11:24:37
Super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: kafu4
  • Data napisania recenzji: 2017-07-05 15:55:26
Wszystko zgodne z opisem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: ago_mat
  • Data napisania recenzji: 2017-07-04 22:15:17
Szybka wysyłka wszystko zgodne z opisem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: BEZEDEk
  • Data napisania recenzji: 2017-07-04 14:23:33
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: dolbi72
  • Data napisania recenzji: 2017-07-03 19:55:06
Szybko,sprawnie. Polecam sklep!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Michal
  • Data napisania recenzji: 2017-06-28 23:13:50
Wszystko ok szybka wysylka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 2017-06-28 20:48:01
Super konkurencyjne ceny. Czytelna strona- wszystko robię intuicyjnie. Firma godna polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 2017-06-28 16:37:34
Zawsze szybkie i bezproblemowe zakupy. Polecam:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: corba31
  • Data napisania recenzji: 2017-06-27 18:23:21
Szybko, wsio OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: czorny-ap
  • Data napisania recenzji: 2017-06-21 17:23:12
Sprawnie - solidnie. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Radek
  • Data napisania recenzji: 2017-06-19 02:09:13
Wszystko ok ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Grześ725
  • Data napisania recenzji: 2017-06-17 09:07:49
WSZYSTKO OK, GORĄCO POLECAM.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: majakus1986
  • Data napisania recenzji: 2017-06-17 06:11:49
Super ceny i obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Darek
  • Data napisania recenzji: 2017-06-14 07:10:45
Bardzo dobry kontakt i profesjonalna obsługa w dobraniu części. Szybka wysyłka. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Oleksandr
  • Data napisania recenzji: 2017-06-09 20:08:43
5
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: waldek
  • Data napisania recenzji: 2017-06-04 10:00:31
Zakup poprzedzony kontaktem telefonicznym i mailowym ze sprzedawcą. Fachowe doradztwo, szybka dostawa, sklep godny poleceni.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Mateusz
  • Data napisania recenzji: 2017-05-31 15:54:34
Fachowa obsługa, błyskawiczny czas realizacji oraz najwyższej jakości części w przystępnej cenie. Gorąco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 2017-05-31 12:40:59
Pomocni konsultanci on-line, zawsze fachowo doradzą, sprawdzą ewentualne zamienniki i pomogą dokonać wyboru. Do tego szybkość wysyłki + rabaty i od niedawno możliwość zbierania punktów. Wszystko na duży plus, i oby tak cały czas :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Emil
  • Data napisania recenzji: 2017-05-31 00:13:40
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 2017-05-22 18:49:49
Zakupiony rozrząd działa tak jak powinien, pasuje. Jestem zadowolony. Zasłużone 5.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Alex44pl
  • Data napisania recenzji: 2017-05-17 12:59:14
Bardzo pomocny konsultant online ! Naprawdę jestem pod wrażeniem. Szybkość wysyłki także na ogromny plus.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Paweł Z.
  • Data napisania recenzji: 2017-04-13 10:19:41
Zdecydowanie polecam ten sklep! Fachowa pomoc i niezłe ceny.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii:
  • Data napisania recenzji: 2017-04-12 14:09:33
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Ocena5,0
    Ilość gwiazdek
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 2017-04-12 09:15:16
Świetna obłsuga
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Zawartość koszyka

Brak produktów

0,00 zł SUMA

Realizuj zamówienie

Szukaj

Menu